.

Wanita Buat Video Smule Sambil Lakukan Hubungan Intim

SHARE:

Smule ni adalah satu aplikasi untuk karaoke secara online yang dah semakin menjadi-jadi dikalangan orang sekarang ni, betul tak?? Tak ...



Smule ni adalah satu aplikasi untuk karaoke secara online yang dah semakin menjadi-jadi dikalangan orang sekarang ni, betul tak?? Tak kira yang muda atau tua, ramai yang dok buat video Smule tu.. Setiap hari di laman sosial tu, penuh jer dengan lambakan video Smule yang dimuat naik..

Di situ korang dah boleh nampak ‘bakat’ dorang yang cuba test suara, sampaikan ada seorang lelaki yang dikenali sebagai Khai Bahar telah popular dan menarik perhatian netizen di Malaysia dan juga Indonesia kerana kemerduan suaranya.. Suara dia memang mantap, cair jer dengar! Hihhii..

Tapi Miss bukan nak cerita pasal Khai tu lah, ni masalahnya ada seorang wanita dari Indonesia telah bikin panas buat video Smule.. Korang nak tahu apa yang dilakukan minah tu?? Minah tu dikatakan menyanyikan sebuah lagu bertajuk ‘Banyuwangi’ sambil melakukan hubungan seks.. Biadap,kan??

Dek kerana itu jugalah ia telah menimbulkan kemarahan warga Banyuwangi kerana perbuatannya tu telah dianggap menghina warga Banyuwangi.. Mana tak nya, sampaikan seorang lelaki menawarkan 1 juta rupiah (RM300) bagi siapa yang dapat memberikan maklumat mengenai minah tu..

Bengong betoii minah tu dengan pasangannya, dorang patut dihukum rejam sampai mati jer! Harap lepas ni jangan ada yang ikut cara minah tu sudah lah yer, takut lepas ni Smule tu diharamkan pulak! - MissHana/Utaranews.com


COMMENTS

loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: Wanita Buat Video Smule Sambil Lakukan Hubungan Intim
Wanita Buat Video Smule Sambil Lakukan Hubungan Intim
https://3.bp.blogspot.com/-wfBSupQjKdM/Vzw47ZKiuLI/AAAAAAAATN0/1wbVZqFCrF40agjBZWQJ5hhKCKFNPnX3QCLcB/s640/smule.png
https://3.bp.blogspot.com/-wfBSupQjKdM/Vzw47ZKiuLI/AAAAAAAATN0/1wbVZqFCrF40agjBZWQJ5hhKCKFNPnX3QCLcB/s72-c/smule.png
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2016/05/wanita-buat-video-smule-sambil-lakukan.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2016/05/wanita-buat-video-smule-sambil-lakukan.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy