.

Foto Terbaru Umi Qazrina, Pelakon Iklan Kemerdekaan Petronas Jadi Perbalahan Netizen

SHARE:

BERITA-HARIAN.NET - Laman Facebook popular, Sukan Star TV telah memuatnaik sekeping foto terkini yang menampilkan bekas pelakon iklan...


BERITA-HARIAN.NET - Laman Facebook popular, Sukan Star TV telah memuatnaik sekeping foto terkini yang menampilkan bekas pelakon iklan kemerdekaan ke 50 terbitan Petronas pada tahun 2007 yang meningkat remaja telah mencetuskan perbalahan dikalangan netizen.

Beberapa komen berunsur sindiran lucan telah ditulis oleh beberapa pengunjung laman facebook tersebut yang mengatakan betapa 'besar'nya Umi Khazriena sekarang, dengan mengkhusukan pada buah dada remaja tersebut.

“Hhahahaha ni trbaik...betoi jgk kdg2 pikir.baik ye kecik, trsembunyi..besar dh xtrsembunyi..org nampak org tgk. Akan jadi gangguan sexual kpd laki2…” tulis seorang pengunna FB dengan penuh sindirian, Asmar Mie.

Terkilan dengan tulisan tersebut, seorang pengguna membantah dengan menuduh Asmar sebagai melakukan gangguan seksual.


“Sedar x sedar banyak giler komen yang ke arah gangguan seksual kat sini. Nampak betapa rmainya mengalami keruntuhan akhlak dari segi lisan. Yg tak menutup aurat memang dh salah. Tapi yg komen melampau ttg kopek besar tu dah tentu berdosa juga.. insaflah wei.” kata Iza Yanti.


Berikut dengan itu, beberapa pengguna lelaki pula membalas komen tersebut.

“Kalo ko tak tunjuk, orang pun tak tengok. Ko yg gatai tunjuk, orang pun gatai tengok. Benda simple je,” komen Nik Hakim.

Respon seksual tersebut kemudian meleret dengan perkaitan dengan agama.

“Dulu masa kopek die kecik dia pakai baju beso, lenim kopek die beso dia pakai baju ketat, Ya Allah, Ya Tuhan, kecikkanlah balik kopek dia,” Syukrie Ayob menulis.

Tulisan beliau mendapat 1,438 like ketika laporan ini ditulis.

Ummi Khazriena — juga dikenali sebagai Umi Qazrina di dalam video itu berusia 7 tahun ketika membuat penampilan pertama di dalam iklan tersebut yang diarahkan oleh allahyarhamah Yasmin Ahmad. Beliau kini berusia 15 tahun.




COMMENTS

loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: Foto Terbaru Umi Qazrina, Pelakon Iklan Kemerdekaan Petronas Jadi Perbalahan Netizen
Foto Terbaru Umi Qazrina, Pelakon Iklan Kemerdekaan Petronas Jadi Perbalahan Netizen
https://1.bp.blogspot.com/-uJ_zSiXz3AU/UBE3oVTWdHI/AAAAAAAAAuM/byBW9r7chic/s640/merdeka.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-uJ_zSiXz3AU/UBE3oVTWdHI/AAAAAAAAAuM/byBW9r7chic/s72-c/merdeka.jpg
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2016/03/foto-terbaru-umi-qazrina-pelakon-iklan.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2016/03/foto-terbaru-umi-qazrina-pelakon-iklan.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy