.

Pengantin baru tayang 'aksi' mukaddimah malam pertama di FB

SHARE:

Pengantin baru tayang 'aksi' mukaddimah malam pertama di FB Tau la baru kawen dengan inai masih merah dijari tu dan dah dapat ‘b...


Pengantin baru tayang 'aksi' mukaddimah malam pertama di FB


Tau la baru kawen dengan inai masih merah dijari tu dan dah dapat ‘bantal peluk’ sedap untuk tidur tiap malam-malam. Tapi tak payah nak menunjuk sangat hubungan ‘mesra’ atas katil tu kat orang lain.

Simpan untuk diri masing-masing sudah la, dimuatnaik gambar cenggitu menimbulkan fitnah pulak nanti. Tau-tau aje la mulut orang sekarang akan sembur aje kalau diorang rasa tu menyakitkan mata diorang untuk tengok.

Jangan sampai menimbulkan fitnah disebabkan pakai inai di jari tu just nak cover perbuatan terkutuk ye! Nak tangkap gambar tu memang tak salah tapi tak perlu nak berkongsi bagai.

Tau la media sosial tu tempat nak berkongsi sesuatu tapi orang lain tanak tau pun pasai hal-hal dalam selimut, buat orang rasa menyampah nak bagi kaki dengan tangan ada la!

Aurat tu dah la terdedah, takut nanti tak larat nak menanggung dosa aje. Nanti dah kena bertan-tan makian disembur baru nak sentap pulak. So, better jangan buat sesuatu yang buat orang rasa menyampah!

COMMENTS

BLOGGER: 3
Loading...
Loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: Pengantin baru tayang 'aksi' mukaddimah malam pertama di FB
Pengantin baru tayang 'aksi' mukaddimah malam pertama di FB
https://1.bp.blogspot.com/-r2R6p_geiIg/Vm58bmEAtDI/AAAAAAABsWM/LLcpuj5hYSU/s1600/menyampah.png
https://1.bp.blogspot.com/-r2R6p_geiIg/Vm58bmEAtDI/AAAAAAABsWM/LLcpuj5hYSU/s72-c/menyampah.png
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2016/02/pengantin-baru-tayang-aksi-mukaddimah.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2016/02/pengantin-baru-tayang-aksi-mukaddimah.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy