.

"Buat Jantan-Jantan Yang Tak Laku Tu Jangan Mimpi Nak Aku..."

SHARE:

Berita-harian.net - "Buat jantan jantan yang tak laku tu jangan mimpi nak aku...cermin muka, kalau berlambak kat pasar pergi main j...


Berita-harian.net - "Buat jantan jantan yang tak laku tu jangan mimpi nak aku...cermin muka, kalau berlambak kat pasar pergi main jauh-jauh ek.. taste aku lelaki kaya berduit esok senang tak payah jadi pengemis..."

Status yang dimuat naik gadis bernama Ella Rossa yang kini viral di laman sosial menimbulkan kemarahan ramai lelaki diluar sana.

Gadis ini memberi amaran kepada lelaki miskin supaya jangan berangan nak menguratnya jika tidak ada wang untuk menghawininya.


Pada admin, kekayaan tidak semestinya menjamin kebahagiaan.. kasih sayag, kebahagian, tidak dapat dibeli dengan duit.

Tak nak hidup susah masa depan?? kaya macam mana pun bila Allah nak susahkan hambanya sekelip mata je cek kak oooiii... tak gitu?

Apapun, sehingga kini kami tidak pasti sama ada profile facebook wanita ini fake atau benar.

Sumber foto: facebook


COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
Loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: "Buat Jantan-Jantan Yang Tak Laku Tu Jangan Mimpi Nak Aku..."
"Buat Jantan-Jantan Yang Tak Laku Tu Jangan Mimpi Nak Aku..."
https://2.bp.blogspot.com/-PTWYKAsA5kU/VrnSW6A4_nI/AAAAAAAARNc/xdRtXb_GRPM/s640/12728804_640317286105952_7318464810206291229_n.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-PTWYKAsA5kU/VrnSW6A4_nI/AAAAAAAARNc/xdRtXb_GRPM/s72-c/12728804_640317286105952_7318464810206291229_n.jpg
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2016/02/buat-jantan-jantan-yang-tak-laku-tu.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2016/02/buat-jantan-jantan-yang-tak-laku-tu.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy