.

Viral..Budak Perempuan Memperlekeh Lelaki Kerja Kilang!

SHARE:

Dulu sudah  ‘viral ‘ dengan isu seorang ‘cikgu’ wanita yang memperlekeh kaum adam yang tidak bergaji besar di laman sosial, sekarang mun...


Dulu sudah ‘viral‘ dengan isu seorang ‘cikgu’ wanita yang memperlekeh kaum adam yang tidak bergaji besar di laman sosial, sekarang muncul pula seorang perempuan menghina lelaki yang berkerja kilang.

Macam-macam hal, dah tahu laman sosial itu merupakan medan sesuatu benda untuk menjadi ‘viral’ atau terkenal, lagi mahu mengeluarkan ‘statement’ panas lagi menyirapkan kaum lelaki.
Menggunakan nama ‘Awan Dania’ di laman sosialnya, perempuan itu telah mengeluarkan kenyataan panas yang menyatakan lelaki yang bekerja di kilang merupakan golongan ‘low-class.
Budak perempuan itu turut mendakwa hanya golongan terencat sahaja yang kerja di kilang dan tidak layak untuk dirinya.
Kilang wm
Agaknya dia tak tahu dan tak terfikir mungkin yang lelaki-lelaki  kerja dalam semua jenis kilang itu kebanyakannya bos, manager, supervisor, dan banyak lagi jawatan-jawatan tinggi.
Yang ada dalam kepala gadis berfikiran sempit ini hanya kuli agaknya, kuli pun satu pekerjaan yang mulia jika ada yang tak tahu.
Sudah-sudahlah memperlekeh punca rezeki orang atau menghina pangkat darjat seseorang tak kisahlah lelaki mahupun perempuan, akhirnya nanti kita semua sama sahaja di sisi tuhan.
Kepada gadis-gadis yang tak mahu ‘dingorat’ dengan abang-abang kilang tu, pergilah cari kerja kat tempat lain, jangan ada yang kerja kilang juga.
-MYNEWSHUB.CC

COMMENTS

Loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: Viral..Budak Perempuan Memperlekeh Lelaki Kerja Kilang!
Viral..Budak Perempuan Memperlekeh Lelaki Kerja Kilang!
http://i1.wp.com/www.mynewshub.cc/wp-content/uploads/2015/03/Kilang-wm.jpg?w=700
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2016/01/viralbudak-perempuan-memperlekeh-lelaki.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2016/01/viralbudak-perempuan-memperlekeh-lelaki.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy