.

Kisah Seorang Paramugari Melayu Berhijab Kini Trending Di Laman Sosial!

SHARE:

Ya. Kami tahu ia adalah merupakan polisi syarikat penerbangan antarabangsa tersebut untuk mewajibkan pramugari memakai unform seperti d...

Screen Shot 2015-09-12 at 11.15.25 PM
Ya. Kami tahu ia adalah merupakan polisi syarikat penerbangan antarabangsa tersebut untuk mewajibkan pramugari memakai unform seperti di atas.
Tapi, kami tengah cari jawapan kenapa foto wanita ini jadi viral di laman sosial. Mungkin sebab orang Malaysia tak dapat lihat pramugari berhijab di airlines popular negara sendiri. Hiks
Apapun, jom kita siasat sikit siapa sebenarnya pramugari cun ni?
1. Nama : Radiah Sarip
Screen Shot 2015-09-12 at 11.24.26 PM
Mudah je namanya. Takdelah complicated macam sesetengah nama sampai sebut pun susah. Well, Facebook dan Instagram pun guna nama sama.
2. Umur : 24 Tahun
Screen Shot 2015-09-12 at 11.25.52 PM
Radiah baru sahaja menyambt hari lahir ke 24 tahun pada 22 Mei haritu.
3. Menetap di Jeddah
Screen Shot 2015-09-12 at 11.28.58 PMScreen Shot 2015-09-12 at 11.29.05 PM
Kami rasa, atas tuntutan kerjanya sebagai pramugari di syarikat penerbangan terkemuka tu, Radiah kini menetap di Jeddah.
4. Bekas model hijab
Screen Shot 2015-09-12 at 11.26.27 PM
Screen Shot 2015-09-12 at 11.33.05 PM
Ermpadanla muka dia macam familiar. Bekas model hijab rupanya.
5. Animal Lover
Screen Shot 2015-09-12 at 11.26.49 PM
Well, klise kan? Tapi kami percaya ramai lelaki menghidap penyakit tulang rusuk bergetar sekarang. Elok-elok abang, patah nanti.
Nah, belanja sekeping dua lagi foto Radiah Sarip.
Screen Shot 2015-09-13 at 1.00.21 AMScreen Shot 2015-09-13 at 1.00.37 AMScreen Shot 2015-09-13 at 1.00.59 AM
Sumber: Ohbulan

COMMENTS

Loading...
Name

Agama Dunia Hartanah Hiburan Informasi Isu Semasa Jenayah Kantoi Keluarga Kesihatan Kisah Benar Lawak Ngeri Pelik Pertanian Politik Santai Seram Sukan Teknologi Tips & Petua Video Viral
false
ltr
item
BeritaHarian.Net: Kisah Seorang Paramugari Melayu Berhijab Kini Trending Di Laman Sosial!
Kisah Seorang Paramugari Melayu Berhijab Kini Trending Di Laman Sosial!
http://www.ohbulan.com/wp-content/uploads/2015/09/Screen-Shot-2015-09-12-at-11.15.25-PM.png
BeritaHarian.Net
http://www.berita-harian.net/2015/09/kisah-seorang-paramugari-melayu.html
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/
http://www.berita-harian.net/2015/09/kisah-seorang-paramugari-melayu.html
true
4646952093338796827
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy